Services

Services

Profiteer van onze globale diensten

Onze diensten

Hardware


Software


Netwerken


Diensten


We kunnen u helpen.


Met onze jarenlange ervaring in informatica (meer dan 15 jaar) wensen wij ons ten dienste te stellen van u of uw organisatie.

We zorgen voor de integratie van al uw informaticaoplossingen en kunnen hierbij een expertise aanbieden op vlak van hardware apparatuur, hardware netwerken, software besturingssystemen en software toepassingen. Wij werken merkonafhankelijk, met partnerships met de grootste vendors (HP en Lenovo) .Hardware

Reeds sedert 2001 verdelen wij diverse hardware. Eerst vooral desktopcomputers en meer recent laptops en tablets. Verder hebben wij partnerships met HP en Lenovo voor alle hardware en werken we uiteraard ook met andere topmerken voor gespecialiseerde producten. Wij kunnen u advies geven over volledige implentaties en deze ook zelf uitvoeren;


Software

Besturingssystemen, bureautica toepassingen, bescherming tegen bedreigingen, ... Voor dit alles en meer kan u bij ons terecht.


Netwerken

Router, switch, ... Netwerken zijn niet meer weg te denken in deze digitale wereld. Wij helpen graag met raad en daad om de juiste netwerkconfiguratie te gaan bepalen.


Diensten

Alle diensten rond ICT kan u bij ons bekomen. Wij geven u advies, implenteren oplossingen en helpen u om uw ICT infrastructuur draaiende te houden.  Contacteer ons voor meer informatie.


WAT ONZE KLANTEN VERTELLEN

Onze vorige zelfstandige ICT'er is met de noorderzon verdwenen. reeds vele jaren geleden heeft PC PRO dit meteen overgenomen en tot op vandaag zijn wij erg tevreden.


#Jan, ondernemer